Månadsinformation juni 2022

Månadsinformation juni 2022

 

Porttelefon finns i alla lägenheter, om telefonen inte fungerar så kan du felanmäla detta till NBF. Om själva telefonen är trasig står du för denna kostnad. Är det systemet som är trasigt är det föreningen som betalar.

Hissarbetena ligger i tid. Så det är gott att än så länge inte är några förseningar. Det finns saker som de ska åtgärda på vissa av de nya hissarna och det är med i protokoll tillsammans med Schindler.

Vi ser nu över muren på Badvädersgatan 9-19. Vi vill skapa en bättre belysning för vintern och tittar även på hur man ska kunna plantera med blommor för att göra det lite snyggare.

Bovärden har semester v 28-29 samt 31-32. Under dessa veckor kommer det ta längre tid att få svar via mejlen då vi i styrelsen kommer försöka ta hand om dessa.

Boappa drar vi igång med. Det är en app. för alla medlemmar. Med denna kommer du kunna chatta med andra medlemmar och styrelsen. Du kommer få notiser och information. Vi kommer testa denna under ett halvår för att se om det är ett bra verktyg. Du kommer få inbjudning till denna app. ganska snart.

Har du en Kran som låter när du spolar. Kontakta NBF för att felanmäla. Så vi kan felsöka problemet. Det kan vara så att dina grannar också störs av ljudet så för allas skull är det bra om du felanmäler.

 

Vi hoppas att laddstolparna snart är klara. Vi väntar på klartecken från incharge. Ni som har eller kan beställa laddbrickor från incharge så nu får laddningen på faktura. 

Incharge.vattenfall.se

 

2022-06-13

Styrelsen

Barometern

Fler intressanta inlägg