Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i den får du det senaste informationen direkt i din telefon. här kan du prata med grannar eller ställa frågor till styrelsen. läsa information om vad som händer i föreningen. få notiser när någon ny information har lagts till. gå till appstore eller google play och sök på Boappa. sedan söker du efter Barometern för att bli medlem.

Fler intressanta inlägg

Farligt avfallbilen kommer

den 29 september kommer farligt avfall-bilen till Badvädersgatan vid återvinningsstationen. kl. 18.00-18.45. Återbruksbilen följer med.  här kan du slänga batterier, brandvarnare, starka rengöringsmedel, frätande ämnen, fotokemikalier, lösningsmedel, färg, lack, lim, bekämpningsmedel, gifter, lysrör, kvicksilvertermometrar,

Läs mer »

Månadsinformation September 2022

  Månadsinformation september 2022   Hissarbetena startar igen v 41. Då på Badvädersgatan 15 och 13. Och från v 43 på badvädersgatan 11, 9 och 7. sex veckors arbete sker på varje hiss.  

Läs mer »