Månadsinformation September 2022

 

Månadsinformation september 2022

 

Hissarbetena startar igen v 41. Då på Badvädersgatan 15 och 13. Och från v 43 på badvädersgatan 11, 9 och 7. sex veckors arbete sker på varje hiss.

 

Vi tipsar om att på polisens hemsida kan man tipsa polisen om brottslig aktivitet. Det gäller sådant som redan skett eller som ni misstänker kommer ske. Pågående brott ska alltid anmälas till 112. På polisens hemsida kan ni tipsa via en knapp till höger som heter tipsa polisen. Det kan göras anonymt om man önskar.

 

Motioner till Stämman ska lämnas in senast den 30/9 så vi har chansen att få med den till årsmötet. Viktigt att du avslutar motionen med vad det är du vill att stämman ska ta beslut om samt att du skriver dina uppgifter. Namn, adress och lägenhets nr. annars är den inte giltigt.

 

Stämman är den 24/11 kl 18.00. vi kommer vara uppe på väderbodarna. Kallelse kommer framöver.

 

Lekplatsen vid badvädersgatan 27 är snart klar. Kul med en ny lekplats som vi hoppas passar våra barn i föreningen.

 

Våra sopmoloker kommer få nya lås och ni kommer få nya nycklar. Den 3/10 kommer bytet ske och vi kommer att se till att ni får nycklar innan. Ni kommer få två exemplar av nycklar. Har du hemtjänst har du möjlighet att få en extra nyckel utan extra kostnad. Meddela vår bovärd om detta så ser vi till att du får en extra. Vill du beställa en extra och inte har hemtjänst kostar en extra nyckel 200 kr.

 

Var noga med att stänga fönsterna i tvättstugan om du öppnat. Detta för att vi inte vill ha in objudna gäster. Vi har haft problem tidigare med att obehöriga har sovit i tvättstugan så snälla var noga med att stänga fönstret.

 

 

 

 

2022-09-15

Styrelsen

Barometern

 

 

Fler intressanta inlägg

Farligt avfallbilen kommer

den 29 september kommer farligt avfall-bilen till Badvädersgatan vid återvinningsstationen. kl. 18.00-18.45. Återbruksbilen följer med.  här kan du slänga batterier, brandvarnare, starka rengöringsmedel, frätande ämnen, fotokemikalier, lösningsmedel, färg, lack, lim, bekämpningsmedel, gifter, lysrör, kvicksilvertermometrar,

Läs mer »

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i den får du det senaste informationen direkt i din telefon. här kan du prata med grannar eller ställa frågor till styrelsen. läsa information om vad som

Läs mer »