Månadsinformation maj 2023

 

 

Månadsinformation maj

 

 

Medlemsmöte den 31/5. Kl. 18-20, vi bjuder på korv och bröd, vid dåligt väder kommer vi vara inomhus.

Vi kommer berätta lite vad som hänt i föreningen och planering framöver. Har du frågor du gärna vill ställa till oss så mejla gärna till oss. brf.barometern@gmail.com

Vi ses på hörnet till Badvädersgatan 9. Välkommen!

 

Vill du vara fritidsombud? Gunilla som är vårt fritidsombud önskar att avsluta detta uppdrag. Är du intresserad så ta gärna kontakt med vår valberedning Mats Sandman eller Stefan Engman.

 

Inflationen stiger. Tack vare att vi höjde i december så behöver vi endast höja avgiften med 2 % från och med juli månad. Som vanligt är det avfall, el, räntor, vattenkostnader som ökar. Vi har haft väldigt bra räntor på våra lån med så lågt som 0.8% men när bindningstiden går ut så går de upp till minst 3,5 %.

 

Intresserad av att jobba extra några timmar i veckan? Vi behöver ha en städare till gymmet som tar uppdraget en dag i veckan, 4 timmar varje tillfälle. Vi har ytterligare en person som redan idag arbetar en dag i veckan och vi behöver ha två personer som delar på uppdraget. Om du är intresserad så kontakta ordförande Johannes på mejl brf.barometern@gmail.com eller tel. 0725154499.

 

Gymmet kommer ändra öppettiderna från och med 1/6. Då är öppningen på morgonen från kl. 06:00. Detta på grund av att medlemmar ovanför störs av ljuden från gymmet och med hänsyn till detta ändrar vi nu tiden. Du kan gå in på gymmet senast kl. 20:30 och du ska vara klar kl. 21:00

 

Kameraövervakning i våra källargångar. Vi har haft en del önskemål om kameraövervakning i våra källare. Detta på grund av en del inbrott. Därför installeras nu kameror. Dessa spelar in och vi kan gå in när något har hänt för att söka efter den ansvarige. Enligt GDPR så kommer endast en person i styrelsen samt en person på NBF ha tillgång till materialet och vid misstanke om brott kommer detta material lämnas till polis. Vid inbrott ska det omgående anmälas till polisen och meddela styrelsen så vi kan ta fram material.

 

 

 

2023-05-10

Barometern

Styrelsen

 


 

Fler intressanta inlägg

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i skrivande stund är det 117 medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra

Läs mer »