Nu är hissrenoveringen klar

Nu är hissrenoveringen klar. upplever du att hissen krångar så felanmäl via det nr som finns i hissen. vi har garanti på att dessa ska fungera. det kostar inget även om kundtjänst informerar om en jourkostnad. däremot om någon medlem  gör sönder något i hissen så får vi stå för kostnaden för reparationerna. garanti i 5 år från och med nu. 

Fler intressanta inlägg

Månadsinformation maj 2023

Månadsinformation maj     Medlemsmöte den 31/5. Kl. 18-20, vi bjuder på korv och bröd, vid dåligt väder kommer vi vara inomhus. Vi kommer berätta lite vad som hänt i föreningen och planering framöver.

Läs mer »

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i skrivande stund är det 117 medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra

Läs mer »