Månadsinformation november 2023

Månadsinformation november


 Årsmötet är den 29/11 kl. 18.00 på Väderbodarna Har du inte anmält att du kommer så behöver du anmäla in det senast den 15/11 om du vill ha fika. Skicka in blanketten till vår brevlåda på badvädersgatan 9 gavel. Eller på vår mejl brf.barometern@gmail.com

 

Städning i tvättstugan, Behöver skärpas! tyvärr drabbas det för efterföljande medlem om ni inte städar vilket inte är roligt. Viktigt att du också anmäler in om det inte är städat när du börjar tvätta. Så vi får ordning på detta.

 

Är det fel på maskinen så behöver du felanmälan till NBF på telefon nr 031-535166.

 

Stäng inte ventilerna i fönsterna. För att ni ska god luftkvalitet så behöver dessa vara öppna.

OVK obligatoriska ventilationskontrollen är nu halvvägs nu ska rensning ske.

 

Enkät om handukstork kommer framöver. Vi kommer nu att förbereda för framtida byta av handukstorkar. Detta gäller er som idag har en vattenburen handukstork. Denna kommer bytas till en elhandukstork. Vi kommer skicka ut hur många som redan idag har en elhandukstork. Så vi vet hur många vi kommer behöva byta. Ni som har redan elhandukstorkar kommer vi inte byta ut och behöver då inte heller gå in i lägenheten.

 

 

 

 

2023-11-09

Barometern

Styrelsen

Fler intressanta inlägg

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i skrivande stund är det 117 medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra

Läs mer »