Månadsinformation januari 2024


Månadsinformation januari

 

 

Bommen vid hus två fungerar inte riktigt. Just nu väntar vi på att företaget som installerade bommen ska komma och felsöka vad det är som inte fungerar. Då det glappar fungerar den ibland men fastnar ibland i uppställt läge. Vi arbetar på att få detta åtgärdat så snart som möjligt

 

Nu har vi bytt till Grannfrid. Det är ett bolag som arbetar med grannkonflikter. Skulle du ha störningar av din granne och du har försökt prata med din granne utan att det blivit bättre. Då kan du kontakta Grannfrid för att få hjälp. De medlar mellan era grannar.

Jonas Halvarsson jonas@grannfrid.se 0700-915880 

Sandra Mellgård Davis sandra@grannfrid.se 0700-91 58 81

 

Nu har vi nytt bolag för städning i trapphusen. Städbolaget städar numera hos oss och vi ber om lite förståelse i början då det är nya hus som de städar.

 

Nu är det dags att göra OVK. Obligatorisk ventilationskontroll, vi har under förra året gjort en kontroll på att vi har rätt ventilationsdon i lägenheterna, inga fläktar som är kopplade fel. Nu gör vi själva mätningen med flöden så att fläktarna på taket ska dra luft i rätt mängd. Det innebär att vi nu måste komma in i varje lägenhet så att vi kan göra de justeringar som ska göras. Ni kommer få information i brevlådan med vilken dag som de kommer behöva komma in i er lägenhet. Är du inte hemma kan du lämna din nyckel enligt den instruktion som de lämnar. Mer information kommer de närmsta veckorna.

 

Handukstorkarna, nu har vi tagit beslut på att det blir Electrocentralen som får uppdraget. Men för att det ska bli lättare att administrera så har vi sagt att detta arbete kommer utföras när vi är klara med OVK arbetet. Det innebär att vi tidigast kommer köra igång med detta i mars men troligtvis senare. Har du ingen handukstork idag eller har svarat att du inte vill ha någon eller att du redan har en eluppvärmd handukstork kommer inte beröras av denna insats.

 

Nu blir laddstolparna flera och vi byter operatör.

Från och med 19/1 påbörjas installation av fler stolpar och det kommer bli lättare att ladda. Man kommer kunna skanna en qr kod och lägga in sitt betalkort sedan drar laddningen igång. Du kommer kunna skapa ett konto om du önskar.

 

2024-01-11

Barometern

StyrelsenFler intressanta inlägg

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i skrivande stund är det 117 medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra

Läs mer »