Månadsinformation februari 2024

Månadsinformation februari

 

 

Fritidsombud. Nyfiken? Detta är ett kul uppdrag där man tillsammans med andra fritidsombud för de andra 6 föreningarna planerar saker som vi erbjuder alla medlemmar. Resa till Ullared, en pubkväll, föreläsning om en resa eller nåt annat som intresserar andra medlemmar. Våga ta steget! Kontakta Mats Sandman som är valberedare för vidare diskussion.

 

Nu har vi bytt till Grannfrid. Det är ett bolag som arbetar med grannkonflikter. Skulle du ha störningar av din granne och du har försökt prata med din granne utan att det blivit bättre. Då kan du kontakta Grannfrid för att få hjälp. De medlar mellan era grannar.

Jonas Halvarsson jonas@grannfrid.se 0700-915880 

Sandra Mellgård Davis sandra@grannfrid.se 0700-91 58 81

 

Slänga rätt ska vara lätt. I matavfallet ska bruna påsar slängas med matrester, ingen plast. Blir påsen blöt så ta två påsar eller lägg lite hushållspapper i botten. Du är en hjälte som sorterar. Dels sparar vi pengar i föreningen, dels är det bra för miljlön. Är du osäker så kontakta styrelsen så hjälper vi dig att komma igång. Brf.barometern@gmail.com

 

Nu är vi igång med OVK. Obligatorisk ventilationskontroll. Har vi inte vart hos dig så är det viktigt att vi får tillträde till din lägenhet. Kontakta vår bovärd så vi kan planera in besöket. 0736-210939

 

Handukstorkarna, nu har vi tagit beslut på att det blir Electrocentralen som får uppdraget. Arbetet kommer starta v 12, redan i nästa vecka kommer vi gå runt till er som inte svarat på enkäten så vi får koll på exakt antal som behöver ny handukstork.

 

Nu blir laddstolparna flera och vi byter operatör.

Från och med 19/1 påbörjas installation av fler stolpar och det kommer bli lättare att ladda. Man kommer kunna skanna en qr kod och lägga in sitt betalkort sedan drar laddningen igång. Du kommer kunna skapa ett konto om du önskar.

 

Håll våra källargångar fria från saker. Viktigt då vid en brand inte ska finnas saker som hindrar dig att utrymma. Så ställ dina saker inne i ditt förråd eller ta med till din lägenhet.

 

2024-02-14

Barometern

StyrelsenFler intressanta inlägg

Månadsinformation April 2024

      Månadsinformation april     Info om handukstorksbyte   Detta gäller dig som har en vattenburen handukstork. Har du El handukstork idag så kan du bortse från denna information.   Electrocentralen börjar

Läs mer »

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i skrivande stund är det 117 medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra

Läs mer »