Månadsinformation April 2024

 

 

 

Månadsinformation april

 

 

Info om handukstorksbyte

 

Detta gäller dig som har en vattenburen handukstork. Har du El handukstork idag så kan du bortse från denna information.

 

Electrocentralen börjar byta handukstorkar vecka 19. Vi kommer börja med hus 3, nedersta huset från uppgång 27 och sedan arbeta oss uppåt till uppgång 3. Ni får lapp i brevlådan när det börjar bli dags för bytet. Om ni ej är hemma kan ni lämna nyckel på NBF Önskevädersgatan 49, veckan innan bytet. Skriv adress och lgh. nr på nycklarna. De återfås veckan efter bytet och kan då hämtas på

 

Det är av största vikt att vi får komma in och byta din handukstork då legionella kan bildas och du får i dig bakterien. Skulle du bli smittad kan du bli allvarligt sjuk. Detta gäller endast ni som har vattenhandukstork. Du som har elhandukstork berörs inte av detta och kommer heller inte få besök.

 

Övrig info:

 

Ni som har cyklar inne i barnvagnsrummen får gärna ställa dessa i cykelrummen istället. Lättare att städa och hålla i ordning om vi har cyklar och barnvagnar för sig.

 

Några få i föreningen har fått för sig att det är ok att slänga ut skräp från fönstret. Det är inte OK, missköter man sig i föreningen kan det leda till uppsägning av rätten att bo i föreningen. För allas trevnad så släng skräpet där det hör hemma. Inte på marken!

 

När du slänger ditt avfall och du märker att moloken är full. Då behöver du gå till nästa. Ställ inte soppåsen på marken. Detta lockar fåglar och råttor. Lås även efter dig så vi slipper betala för villaområdets avfall som gärna dumpar det hos oss.

 

2024-04-07

Barometern

Styrelsen

Fler intressanta inlägg

Månadsinformation februari 2024

Månadsinformation februari     Fritidsombud. Nyfiken? Detta är ett kul uppdrag där man tillsammans med andra fritidsombud för de andra 6 föreningarna planerar saker som vi erbjuder alla medlemmar. Resa till Ullared, en pubkväll,

Läs mer »

Boappa, vår nya app för föreningen

har du upptäckt vår nya app Boappa. i skrivande stund är det 117 medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra

Läs mer »